Profesioniști dedicați

soluționării problemelor juridice

DESPRE NOI

Societatea


Suntem prima societate civilă de avocați înființată în Arad, în anul 1999. În anul 2003, ne-am extins și în Timișoara, ajungând astfel să acoperim în mod direct toată partea de vest a României. De asemenea, prin colaboratori permanenţi acoperim şi zonele Bucureşti, Cluj, Brașov, Iași, Craiova, etc...

În prezent, societatea cuprinde 10 avocați. Ne adresăm în primul rând mediului de afaceri. Principalii clienți sunt bănci comerciale, întreprinderi industriale, comercianți, dezvoltatori imobiliari, prestatorii de servicii, societăți agricole, Camere de Comerț, Industrie și Agricultură. De asemenea, activitatea noastră are în vedere și entitățile non-profit.

Societatea colaborează cu specialiști cu o bună reputație în domeniile consultanță fiscală, expertiză contabilă, evaluări, topografie, activitate notarială, traduceri, consultanță în domeniile protecției mediului, sănătății și securității în muncă, PSI.

Reputația


Clienții noștri apreciază profesionalismul, competența, orientarea către obiectivele urmărite de client, eficiența, spiritul de echipă, integritatea, onestitatea și loialitatea de care dăm dovadă la fiecare colaborare.

În faţa instanţelor, autorităţilor publice şi profesioniştilor din domeniul consultanței, S.C.A. Valentin & Asociaţii se bucură de prestigiu şi o bună reputaţie profesională. Mai mulţi dintre membrii şi colaboratorii noștri sunt profesori la Universitatea de Vest din Timişoara şi, respectiv, la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca.

COMUNICARE


Societatea oferă consultanţă şi asistenţă în engleză, italiană, germană şi franceză, având în vedere specificul activităţii noastre, care se adresează și investiţiilor străine în Romania.

csb